Meer resultaten voor vertaal

vertaal
Dit zijn de 4 meest indrukwekkende vertaal apps - Machielsen.
Gratis verkrijgbaar op iTunes and Google Play. Met de Pro versie €39.99 voor drie maanden krijg je nog meer zinnen en content. iTranslate: vertaal met je iWatch. iTranslate is een van de populairste vertaal apps wereldwijd. Heeft meer dan 50.000 ratings op iTunes die grotendeels 4 of 5 sterren geven. De app vertaalt in en uit 100 talen. Er is zelfs een speciale versie voor Apple Watch, zodat je zelfs vanaf je pols kunt vertalen.
vertaal
De beste manier om te vertalen doe je hier Google-vertalen.nl.
Het zal immers niet altijd even logisch zijn dat je de tekst naar het Nederlands wil laten vertalen. Een vertaling voor een presentatie in bijvoorbeeld het Engels vraagt om een heel ander vertaal resultaat dan een vertaling voor een Nederlands werkstuk. Resultaten van een vertaling. Op het moment dat je een tekst gaat vertalen kom je er achter dat je maar een paar talen ziet staan in het rechter venster waar de resultaten zichtbaar worden. Laat je daar echter niet door misleiden. Deze knoppen die je in beeld ziet zijn de zogeheten snelfuncties. Je ziet dus enkel de meest gebruikte talen waar naartoe wordt vertaald door Google vertalen.
vertaal
'Een' unieke kans om het boek dat ik vertaal in een nieuw licht te zien'' Literatuur Vlaanderen.
Home Nieuws Vertalershuis 'Een' unieke kans om het boek dat ik vertaal in een nieuw licht te zien'.' De wereld in. In de kijker. Over Literatuur Vlaanderen. 'Een' unieke kans om het boek dat ik vertaal in een nieuw licht te zien'.'
vertaal van nederlands naar spaans
Vertalen van alle talen naar alle talen Vertaalbureau Wilkens c.s.
Wij leveren altijd op tijd, ook al is die tijd beperkt. Vertalen voor uw vakgebied. Uw vertaling is bij ons in goede handen. Wij werken met vertalers die het vak van vertalen tot in de puntjes beheersen. Zij vertalen uitsluitend naar hun moedertaal.
woordenboek
Samenwerken met een professioneel vertaalbureau Ubiqus.
Hoeveel kost een vertaling? De prijs van een vertaling wordt berekend volgens verschillende criteria, waaronder het aantal woorden in het brondocument, de doeltaal, de inhoud, het volume, de herhalingen en de deadline. Vraag een offerte op maat voor de vertaling van uw documenten.
vertaal
Belgische vertaling.
Hij vlooit samen met u uit hoe uw teksten de Vlaamse markt beroeren. En wiedt typisch Nederlandse woorden en zinswendingen in uw boodschap. Zo legt hij de basis voor een steengoede Belgische vertaling. De tweede copywriter waakt over de kwaliteit van uw Belgische vertaling.
vertalen google
Vertaal nog beter dankzij Google - mijntipsenadvies.be.
OPLEIDING - TAAL - 07.01.2010 Vertaal nog beter dankzij Google. U kent wellicht Google Translate als een nuttige online hulp bij het vertalen. Er zijn steeds meer tools die hiervan gebruik maken, zoals sinds kort ook het programma Client for Google Translate.
Google Vertalen - Gratis Vertalingssoftware.
Google Vertalen screenshots. Op de website van de ontwikkelaars van deze gratis software kunt u meer informatie vinden en kunt u de software downloaden. Website van de makers van Google Vertalen. website van Google Vertalen Google Vertalen voor Android Google Vertalen voor iOS.
Vertaal uw artikeldatabase in een handomdraai.
tips processen projecten. Home Tips Vertaal uw artikeldatabase in een handomdraai. 11/05/20 Vertaal uw artikeldatabase in een handomdraai. Auteur: Danny Van de Perre Tijd om te lezen: minuut minuten. Het vertalen van uw EPLAN-artikeldatabase kan omslachtig werk zijn. Vaak bevat de database honderden artikelen die vertaald moeten worden.
Vertalen met Google Translate? 5x aandachtspunten Digigids.
Een vertaalmachine kan zoektermen voor Google vaak niet aanpassen aan een bepaalde markt of doelgroep en dit is voor ondernemers juist belangrijk. Daarnaast houden ze geen rekening met tone-of-voice of de lokalisatie van een tekst. Menselijke vertalers zijn bij uitstek geschikt om bij marketingteksten het publiek aan te zetten tot actie.
Vertaalcomputer - vertaal apparaat - voice translator, vertalen in 40 talen - Vakantie. bol.com.
Verkoop door Membeli. Vertaalcomputer - Muama Enence - Vertaal Apparaat - Draagbare Vertaler - Zwart - Slimme Directe Vertaler - 137 Talen - Met Scherm - Lange Batterijduur. Verkoop door Luxray. Vertaalcomputer - Muama Enence - Vertaal Apparaat - Draagbare Vertaler - Zwart - Slimme Directe Vertaler - 137 Talen - Met Scherm - Lange Batterijduur.

Contacteer ons

oxygen
taxi
yoga
penny
association
vertaal
bruxelles
liege
gebraucht
skateboard
hvac